Spring naar content

Voor u als werknemer

Wellicht denkt u ‘ik red het nèt elke maand, maar … kan dat ook anders? Hoe kan ik iets meer financiële lucht creëren?’. Van passen en meten naar iets meer ruimte.

Of zijn er gebeurtenissen in uw leven die een investering vragen: een trouwerij, gezinsuitbreiding, een eigen huis of een scheiding. Wat is daarin mogelijk binnen uw maandelijkse budget?

Het zijn allemaal dingen die wel eens voor slapeloze nachten kunnen zorgen. Dat vinden wij jammer en vaak onnodig. Daarom helpen we u daar graag bij.

 “Het is gewoon fijn, af en toe te weten hoe ik ervoor sta.
En er bleek nog best wat mogelijk met mijn budget, was ik me niet zo van bewust.”

ondersteuning

Grip op financiën

Is uw werkgever aangesloten bij Kompas Werkt? Dan zijn er verschillende mogelijkheden om (weer) grip te krijgen op uw financiën. Heel eenvoudig, met een eigen beveiligd account en desgewenst persoonlijke begeleiding door één van onze mensen. Als uw organisatie nog niet bij ons is aangesloten, kunt u dit wellicht bij uw werkgever kenbaar maken of zelf contact met ons opnemen.

Wilt u weten of onze dienstverlening voor u van waarde kan zijn? Doe dan de korte financiële scan.

gezondheid

'Hoe sta ik er eigenlijk voor?’

Dat is een vraag die goed is om af en toe te stellen, om ‘financieel gezond’ te blijven. Met uw account bij Kompas Werkt, heeft u daar in één oogopslag een overzicht van. Zijn er betalingsachterstanden, is er ruimte voor die verbouwing, waar gaat (te) veel van mijn geld naartoe, hou ik genoeg over wanneer ik een deel van mijn hypotheek aflos? Desgewenst adviseren wij u daar persoonlijk in en kunnen we u praktische tips aan de hand doen.

Uw gegevens blijven vanzelfsprekend geheim, ook voor de werkgever. Uw privacy is volledig gewaarborgd.

besparing

Besparing

Een financieel overzicht via Kompas Werkt laat vaak ook kansen zien waar bespaard kan worden. Door alle uitgaven op een rij te hebben, wordt snel inzichtelijk waar wellicht (te) veel geld naartoe gaat. Daarnaast zijn onze begeleiders op de hoogte van de actuele financiële regelingen, waar u weer uw voordeel mee kunt doen.
En is het contract met uw energieleverancier bijna verlopen? Dan krijgt u daar vanuit uw account een melding van. Met de tip om eens een vergelijking te maken met andere leveranciers, wat weer een besparing kan opleveren.

Doe de scan

Wilt u binnen een aantal minuten weten hoe uw globale financiële situatie is en welke eventuele begeleiding daar het beste bij past? Doet u dan deze scan. Geheel anoniem en vrijblijvend.